BDSM Bondage Møbler

BDSM Bondage Møbler

Drømmer du om, at have installeret en S/M kælder i hjemmet og kunne det være smart ikke altid, at skulle tage i swingerklub for, at lege jeres sexlege? Som noget helt nyt, er vi nu blevet forhandler af de frækkeste BDSM / S/M SexMøbler. Du kan bl.a. finde en slavebænk til din slave eller partner, eller du kan finde en spanking stol til din kommende underdanig tøs. Det er kun fantasien der sætter grænser når du først har placeret tøsen på tortur bænken og rollen er Herskerinde eller Domina. Vi har allerede et stort udvalg af sexmøbler, bondagemøbler, fikseringsmøbler og gabestokke. Hvem drømmer ikke om rollen af, at være den dominerende og at bruge tøsen eller slaven i en gabestok. Disse nye BDSM og Bondage møbler kan nemt samles og/eller skilles ad og gemmes væk. Nu behøver I heller ikke bruge radiatoren eller sætte kroge i loftet til jeres smerte- og tortur lege, for med disse SM bænke får I alt i ét. BDSM Møbler, S/M Møbler, Kinky Sex Briks og Bænk, Dungeon Furniture, SlaveStol, Totur Bænk, S/M Kors, Bondage Stol, Bondage Bænk, Herskerinde Stol, Bondage Hest, Smerte- og Tortur Bænk. Held og lykke med legen.

Justérbar S/M Kors
6.999,00 kr.
(Inkl. moms)
Ca. 30 dages levering!
Justérbar SM Kors i Metal.Du bestemmer selv, om armene skal vende op - eller nedad.Stabilt og med mange muligheder for at fastspænde krop, hals, arme og ben.Det er utroligt nemt, at skille korset ad og lægge det under sengen hvis der kommer gæster.Med sine kun 12 cm i højden adskilt, er der absolut ingen undskyldninger for plads mangel.
S/M Gabestok
5.999,00 kr.
(Inkl. moms)
Ca. 30 dages levering!
Beskrivelse: Det mest kendte møbel i SM verden er gabestokken.Denne smarte gabestok kan justeres i højden, så offeret både kan stå op og ligge på knæ mens han / hun er fastspændt.Det er utroligt nemt, at skille gabestokken ad og stille det bag en dør eller lægge det under sengen hvis der f.eks. kommer gæster, så der er absolut ingen undskyldninger for plads mangel.Kan nemt gemmes væk f.eks. under sengen, under sofaen eller bag en dør.Dette S/M møbel sættes sammen med tilhørende skruer.Efter brug kan der komme synlige mærker af skruer i metallet.Specifikationer:Højde 145 cm (Kun 12 cm adskilt)Bredde: 85 cmLængde: 100 cmHals Omkreds: 45 cmHåndled Omkreds: 6x5 cm (BxH) Vægt: 13,3 kg
DoggyStyle Bondage Bænk
6.999,00 kr.
(Inkl. moms)
Ca. 30 dages levering!
DoggyStyle Bondage Bænk med sort PVC overtræk så man ligger behageligt og med justérbar støtte ved maven, samt plads til at fastgøre stropper til fiksering.10 strap-huller for fastgørelse. Her er det kun fantasien der sætter grænser, når dit offer ligger fastbundet.Med denne Dungeon Bondage Bænk, er det ingen sag, at gemme legetøjet væk når man har gæster eller børn. Bondage Bænken kan nemlig nemt og hurtigt samles eller skilles ad og gemmes væk. f.eks. under sengen, under sofaen eller bag en dør.
Spanking Hest
3.999,00 kr.
(Inkl. moms)
Ca. 30 dages levering!
Spanking Hest i metal med overtræk i sort PVC.Denne "bend over" Spanking Hest er simpel, nem og ligetil.Bondage bukken kommer med 8 strap-huller med muligheder for, at fastgøre reb eller remme til både arme og ben.Også kroppen kan fastgøres meget nemt på denne S/M-Hest og så kan den nemt adskilles og gemmes væk.
Spanking Bænk
4.999,00 kr.
(Inkl. moms)
Ca. 30 dages levering!
Spanking Bænk til afstraffelse af dit offer med 3 PVC overtrukket områder til behagelighed.9 strap-huller for fastgørelse bl.a. et ved hals / hoved som ikke ses på billederne.S/M Spanking Bænken kan nemt adskilles og gemmes væk.
Justérbar Mini Slave Bænk
3.999,00 kr.
(Inkl. moms)
Ca. 30 dages levering!
Meget justérbar Mini Slave Bænk som kan justeres i højde til hoved og mave, samt længde til arme og ben.4 strap-huller for fastgørelse. Kan bruges af / på alle personer.Praktisk er, at man kan nemt tage denne Mini Slave Bænk med hvor som helst i f.eks. en sports taske.Her er der absolut ingen undskyldninger for pladsmangel, for S/M-Bænken kan stort set gemmes overalt.
Bondage Pæl
3.999,00 kr.
(Inkl. moms)
Ca. 30 dages levering!
Metal møbel som hurtig kan opsættes efter behov.Justerbar bjælke med o-ringe til fastgørelse af hænder i evt. manchetter og justerbar 45 cm halsbånd i højden.Kun fantasien sætter grænser med denne bondage stolpe hvor der er mange muligheder og så er det utroligt nemt, at skille ad og lægge den under f.eks. sengen, hvis der kommer gæster.