100 Naughty Questions - You Do Not Dare Ask Your Partner
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

100 Naughty Questions - You Do Not Dare Ask Your Partner

100 Naughty Questions - You Do Not Dare Ask Your Partner
Sprog: Engelsk
Version: V1 (Dato: 19-01-2020)
Beregnet til: Kærestepar/Parforhold/Mand&Kone
Køn: Alle (M/K, K/M, K/K, M/M)
Alders gruppe: 18+
Antal sider total: 9
Download format: A4 PDF-fil

kr. 15,20
Hurtig levering!
check DK 1-3 dage / EU 2-14 dage / USA 4-18 dage
 

16 års erfaring

 

Hurtig levering

 

Returret iflg betingelser

Beskrivelse

Det kan til tider være svært at få sig selv til at stille frække spørgsmål - eller i det hele taget ømtålelige spørgsmål til sin partner vedrørende sex, utroskab, meninger og holdninger m.h.t. seksualitet m.m.

Derfor har vi hjulpet dig, så det i teorien ikke er dig der stiller din partner spørgsmålene, men OS der stiller din partner alle de 'grusomme' frække spørgsmål.

Du kan derfor roligt læne dig tilbage, læse alle de frække spørgsmål op for din partner og tænke: ”Der er jo ikke mig der spørger. Det er jo ’bare’ de spørgsmål der står på papiret.”

Vi har udarbejdet 100 frække spørgsmål som på sin vis er alvorlige-, men samtidig rigtig frække spørgsmål du virkelig godt vil vide om din partner.

Uanset hvor langt nede under bæltestedet disse spørgsmål måtte være – eller uanset hvor meget I begge vil krumme tæer, vil det være en lettelse for jer begge, at vide alle disse frække ting om hinanden I ellers aldrig nogensinde selv ville spørge om, enten fordi I ikke ville tør eller fordi det helt rigtig tidspunkt aldrig er kommet.

Men nu er tiden inde til at få alle de frække sandheder på bordet.

Uanset om din partner er af hankøn eller hunkøn, om I er 2 kvinder eller 2 mænd, kan disse 100 frække spørgsmål stilles for hinanden - Hvis I altså tør!

Få svar på dine spørgsmål her:

Hvordan downloader jeg dokumenter?:
Når 100 Frække Spørgsmål - Du Ikke Tør Stille Din Partner er købt, vil den være at finde på din konto her: 'Log ind > Mine ordrer > Detaljer > Tryk på det produkt du vil downloade'.
Du modtager også en e-mail med et direkte link til dit dokument.

Jeg har købt et dokument fra jer, men jeg kan ikke finde det / downloade det:
I nogle tilfælde vil dokumentet være i din SPAM-mappe, da mange spamfiltrer filtrere e-mails med vedhæftet filer fra.
På nogle mobil telefoners browsere, kan du ikke trykke på produktet på din konto. Men heldigvis virker det altid på en computer. 
Kan du ikke finde dokumentet på nogle af ovenstående løsninger, skriv da til os og vi sender dokumentet til din e-mail hurtigst muligt.

Hvorfor SKAL jeg oprette mig som kunde?
Efter lovgivningens gældende regler, skal vi kunne dokumentere med en faktura, at der er foretaget et køb online. Udover dette, skal vi sende dig log-in oplysninger, så du til enhver tid kan downloade det - eller de produkter du har købt.

Hvad sker der når I opdaterer dokumenter til nyere version?
Når du køber et dokument eller en kontrakt hos os, kan du til enhver tid logge dig ind og downloade den nyeste version - HELT GRATIS!

Hvor lang tid tager det at læse spørgsmålene op? Og svare?
Alt afhængig af hvad din partner svarer til spørgsmålene. Sæt jer ned og nyd evt. et glas vin og lad spændingen begynde. Vi er sikker på, at I kan tale om alle disse frække spørgsmål (og svar) hele natten.

Er spørgsmålene alvorlige? Og hvor frække er de?
Vi kan lige så godt sige, at hvis man ikke tåler frække ord i hverdagen, er disse spørgsmål ikke noget for dig/jer. Men husk! Vores dokumenter og kontrakter er ene og alene udarbejdet til underholdnings formål.

OPHAVSRET / COPYRIGHT ©
Det er strengt forbudt at videresende, videregive eller videresælge vores kontrakter. Dette vil blive politianmeldt uden varsel.
For at beskytte vores tekster/værker/kontrakter/skabeloner, har vi forseglet disse til evt. overtrædelser.
Læs mere om ophavsret her: https://ophavsret.com/

Hvad Har Modellen På Billedet?

SK-100FSDITSDP(EN)

Værd At Vide Inden Du Bestiller

Ved valg af låsbar spænder, bedes du vælge 'nej' til snøreringe, da disse udgår.

'Natur Gummi' har et råt og mat look.
'Blankt Gummi' har et skinnende look - helt uden brug af latexspray eller anden shine.

1 inch = 2,54 cm. (1 cm = 0.39 inchs)

Hvorfor En Kontrakt Med Din Partner?

Få din BDSM partner eller submissive slave til at underskrive en BDSM kontrakt eller en slavekontrakt om, at han/hun er disciplineret og hengiver sig til total underkastelse for dig. Er du ikke til bondage, fetish og slaveforhold, har vi også en kærestekontrakt hvor I kan forhandle klare regler og aftaler når det gælder flirts, byture og opgaver i hus eller lejlighed. Er du single - og har en sexpartner, kan I også underskrive en sexkontrakt for, hvem der skal komme hjem til hvem, når lysten melder sig - og hvem af jer der måske skal bindes til radiatoren. Det nye sort er at leve i et åbent forhold. Har I helt klare regler for det? Ellers har vi udarbejdet en kontrakt til åbent forhold, så I lige præcis ved hvad I må og kan gøre, så der ikke bliver konflikter og jalousi imellem jer.

Forsendelse & Retur

Forsendelse

Når du har bestilt og betalt for din ordre, afsender vi den med det samme, hvis varen er på lager.
Er det et produkt der skal produceres af Fetish.dk, går vi straks i gang - og afsender så snart vi har lavet den.

Returnering

Du har altid 14 dages returret hos Fetish.dk
Er det et produkt der er produceret af Fetish.dk efter dine egne ønsker om bredde, tykkelse, længde eller lukke metode, er der desværre ingen returret, da vi ikke kan sælge varer der er lavet specielt efter dine egne ønsker.
Produkter til download - herunder kontrakter/dokumenter - er der ingen returret på, da du modtager disse med det samme - ved download.

Vores Kunder Siger

  • "En SUPER fræk butik jeg sent vil glemme." - Jeanette
  • "Det er genialt med latex manchetter. De er næsten lige så solide som alm. læder manchetter. Og så passer de til min latex catsuit." - Mads
  • "Toppen af poppen. Flotte produkter og stort udvalg." - Jane
  • "Virkelig god service." - Josefine
  • "Absolut bedste fetish gear jeg ejer." - Neku
  • "God rådgivning og kvalitets produkter (bondage sæt og bukser). Hurtig fejlfri levering." - Britt
  • "Fantastisk service." - Hobie