Slave Kontrakt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slave Kontrakt - Privat

Slave Kontrakt - Privat
Sprog i kontrakt: Dansk
Version: V1.4 (Dato: 23-01-2022)
Beregnet til: Den Bestemte/slaven (D/s) - for private
Køn: Alle (M/K, K/M, K/K, M/M)
Alders gruppe: 18+
Antal sider total: 19
Download format: A4 PDF-fil

kr. 71,20
Hurtig levering!
check DK 1-3 dage / EU 2-14 dage / USA 4-18 dage
 

16 års erfaring

 

Hurtig levering

 

Returret iflg betingelser

Beskrivelse

Her er Slave Kontrakten til parret der PRIVAT lever et liv i BDSM tegnet. Kontrakten er for Den Dominante/Bestemte og til slaven/slavinden.

Hvis I har set Fifty Shades Of Grey, ved I samtidig også at slavekontrakter er en realitet.

Når I bevæger jer ind i den vidunderlige verden af BDSM, er det vigtigt hvilke tanker I har gjort jer omkring reglerne i spillet. Den ene person kan måske godt ønske mere og til dels gå over stregen. Men nu er det muligt for jer, at blive enige - til dels.

I denne Slave Kontrakt (i forhold til BDSM kontrakten) er forhandlings mulighederne en smule mindre - og slaven er "en smule" mindre vigtig, hvilket vil sige at Den Dominante/Bestemte har mere at skulle have sagt, imens slaven må tilslutte sig - og indordne - de muligheder kontrakten har, samt være mere underdanig i.f.t. hvad Den Dominante/Bestemte mener og synes.

Slave Kontrakten er udarbejdet til de personer der leger PRIVAT - og alle køn uanset rollefordeling. Så uanset om I er Mand/Kvinde, Kvinde/Mand eller 2 af samme køn, er Master, Herskerinde, slave eller slavinde, er denne kontrakt perfekt til jeres formål, lyster og bedrifter.

I kontrakten er der de vigtigste emner, som skal være i en Slave Kontrakt - også er der endda mulighed for til- og fravalg ved afkrydsnings bokse - herunder Safeword, bløde og hårde grænser, straffe og meget andet af det frække I ønsker af- og fra hinanden.

Ud over mulighederne for, at man i Slave Kontrakten kan vælge slavens/slavindens grænser, er der også mulighed for at skrive krops mål, så Den Bestemte kan finde det perfekte tøj og fodtøj til slaven/slavinden.

I Slave Kontrakten bruges "Den Bestemte" som den ansvarlige og dominerende, imens "slaven" er den submissive og underdanig. Der er selvfølgelig taget højde for, at man selv kan vælge sit kaldenavn i kontrakten, hvis f.eks. Den Dominante/Bestemte vil kaldes "Sir'" eller "Mentor". Mulighederne er mange.

Hvis du har et professionelt erhverv som Domina/Herskerinde, skal du i stedet vælge vores Slave Kontrakt - Erhverv.

Er du i tvivl om hvilken kontrakt du skal vælge? Find det lille 'regnbue'-ikon på denne side og læs mere om vores kontrakter.

Download:
Når Slave Kontrakt - Privat er købt, vil den være at finde på din konto her: 'Log ind > Mine ordrer > Detaljer > Tryk på det produkt du vil downloade'.
Du modtager også en e-mail med et direkte link til dit produkt (PDF-fil).

Jeg har købt et dokument fra jer, men jeg kan ikke finde det / downloade det:
I nogle tilfælde vil dokumentet være i din SPAM-mappe, da mange spamfiltrer filtrere e-mails med vedhæftet filer fra.
På nogle mobil telefoners browsere, kan du ikke trykke på produktet på din konto. Men heldigvis virker det altid på en computer. 
Kan du ikke finde dokumentet på nogle af ovenstående løsninger, skriv da til os og vi sender dokumentet til din e-mail hurtigst muligt.

Hvorfor SKAL jeg oprette mig som kunde?
Efter lovgivningens gældende regler, skal vi kunne dokumentere med en faktura, at der er foretaget et køb online. Udover dette, skal vi sende dig log-in oplysninger, så du til enhver tid kan downloade det - eller de produkter du har købt.

Hvad sker der når I opdaterer Slave kontrakt - Privat til en nyere version?
Når du køber et dokument eller en kontrakt hos os, kan du til enhver tid logge dig ind og downloade den nyeste version - HELT GRATIS!

Hvor lang tid tager det at læse kontrakten igennem? Og lave forhandlinger?
Det tager ca. 2 timer. Afhængig af jeres forhandlinger. Sæt jer ned og nyd evt. et glas vin og lad forhandlingerne begynde.

Er kontrakten juridisk bindende?
Vores dokumenter og kontrakter er IKKE juridisk bindende. Det betyder kort og godt, at du aldrig vil kunne sagsøge den anden underskrevne part (f.eks. kæreste, partner, slave m.fl.) fordi hun eller han ikke har overholdt kontrakten. Vores dokumenter og kontrakter er ene og alene udarbejdet til underholdnings formål.

OPHAVSRET / COPYRIGHT ©
Det er strengt forbudt at videresende, videregive eller videresælge vores kontrakter. Dette vil blive politianmeldt uden varsel.
For at beskytte vores tekster/værker/kontrakter/skabeloner, har vi forseglet disse til evt. overtrædelser.
Læs mere om ophavsret her: https://ophavsret.com/

Hvad Har Modellen På Billedet?

SK-SK-P

Værd At Vide Inden Du Bestiller

Ved valg af låsbar spænder, bedes du vælge 'nej' til snøreringe, da disse udgår.

'Natur Gummi' har et råt og mat look.
'Blankt Gummi' har et skinnende look - helt uden brug af latexspray eller anden shine.

1 inch = 2,54 cm. (1 cm = 0.39 inchs)

Hvorfor En Kontrakt Med Din Partner?

Få din BDSM partner eller submissive slave til at underskrive en BDSM kontrakt eller en slavekontrakt om, at han/hun er disciplineret og hengiver sig til total underkastelse for dig. Er du ikke til bondage, fetish og slaveforhold, har vi også en kærestekontrakt hvor I kan forhandle klare regler og aftaler når det gælder flirts, byture og opgaver i hus eller lejlighed. Er du single - og har en sexpartner, kan I også underskrive en sexkontrakt for, hvem der skal komme hjem til hvem, når lysten melder sig - og hvem af jer der måske skal bindes til radiatoren. Det nye sort er at leve i et åbent forhold. Har I helt klare regler for det? Ellers har vi udarbejdet en kontrakt til åbent forhold, så I lige præcis ved hvad I må og kan gøre, så der ikke bliver konflikter og jalousi imellem jer.

Forsendelse & Retur

Forsendelse

Når du har bestilt og betalt for din ordre, afsender vi den med det samme, hvis varen er på lager.
Er det et produkt der skal produceres af Fetish.dk, går vi straks i gang - og afsender så snart vi har lavet den.

Returnering

Du har altid 14 dages returret hos Fetish.dk
Er det et produkt der er produceret af Fetish.dk efter dine egne ønsker om bredde, tykkelse, længde eller lukke metode, er der desværre ingen returret, da vi ikke kan sælge varer der er lavet specielt efter dine egne ønsker.
Produkter til download - herunder kontrakter/dokumenter - er der ingen returret på, da du modtager disse med det samme - ved download.

Vores Kunder Siger

  • "En SUPER fræk butik jeg sent vil glemme." - Jeanette
  • "Det er genialt med latex manchetter. De er næsten lige så solide som alm. læder manchetter. Og så passer de til min latex catsuit." - Mads
  • "Toppen af poppen. Flotte produkter og stort udvalg." - Jane
  • "Virkelig god service." - Josefine
  • "Absolut bedste fetish gear jeg ejer." - Neku
  • "God rådgivning og kvalitets produkter (bondage sæt og bukser). Hurtig fejlfri levering." - Britt
  • "Fantastisk service." - Hobie