Fordele hos Fetish.dk

Over 13 år erfaring

Vi har haft webshops i mange år og er blevet kloge på vores kunder. Vi ved hvilken service de kræver og derfor gør vi alt for, at leve op til deres forventninger.

Lave priser

Vi er opmærksom på det danske marked for at sikre, at du får den bedste pris. Finder du en samme vare til en billigere pris et andet sted, kan du trygt fortælle os det. Så ser vi om vi kan matche prisen.

Sikker betaling

Vi garanterer, at du kan være helt tryg, når du handler hos Fetish.dk. Kortbetaling hos os foregår via sikre SSL-secure forbindelser og mobilbetaling foregår igennem Danske Bank.

Hurtig og diskret levering

Alle lagervarer afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 17 på hverdage. Vi afsender alle ordre i diskret emballage.

Kvalitetsprodukter

Alle vores produkter er nøje udvalgt. Vi kan stå inde for alt vi sælger på webshoppen.

Diskret betaling

Når du benytter betalingskort hos Fetish.dk, vil der stå diskret firma på dit kontoudtog. Du er altid sikret fuld diskretion, når du handler hos os.

14 dages returret

Hos os har du 14 dages returret. I enkelte tilfælde kan vi udvide denne iflg. aftale. På produkter produceret af Fetish.dk efter dine helt egne specifikke ønsker, er der desværre ikke returret på, da vi ikke kan videresælge disse herefter. Der er ej heller returret på produkter du kan downloade, da du vil modtage disse med det samme.

Gratis gave hvis du bestiller på en lørdag

Hvis du laver en ordre på en lørdag, vedlægger vi en gratis gave. Det kan være hvad som helst :)
* Hvis der ene og alene er købt vare(r) der er betydelig stor rabat / prisnedsættelse på, gives der ikke gratis gave, selvom ordren er lagt på en lørdag.