Om vores kontrakter

Kontrakter

Kontrakter på Fetish.dk er IKKE juridisk bindende. Det betyder kort og godt, at du aldrig vil kunne sagsøge den anden underskrevne part (f.eks. kæreste, partner, slave m.fl.) fordi hun eller han ikke har overholdt kontrakten.

Ansvarskrivelse

Når du køber et dokument eller en kontrakt fra Fetish.dk, anerkender du samtidig at det ikke er et juridisk dokument der kan håndhæves ved en domstol. Vores kontrakter er ene og alene udarbejdet til underholdnings formål. De er ikke juridisk bindende og erstatter ikke en aftale om ejendoms forhold af nogen art - Hverken af personer eller af materielle genstande.

Hvorfor en BDSM eller Slave Kontrakt?

Hvis du har planer om at indgå i et rigtig S/M forhold, enten som en slave eller en hersker/herskerinde, er det en fantastisk god idé at underskrive en slavekontrakt eller en BDSM kontrakt som stadfæster jeres regler og som I begge har underskrevet.I mange parforhold indgår dominans som en del af hverdagen, og mange har rigtig frække fantasier om mere. Derfor er det også en super god ide at have en kontrakt med regler og grænser, så disse ikke bliver overskredet og der opstår konflikter i forholdet.

Et godt råd

Man bør ikke indgå i et forhold på kontrakt, medmindre der er tale om at begge personer indvilliger i det, tænder på det, eller har det som en livsstil/levestil. Kontrakter kan være et fantastisk værktøj til jeres lyster og grænser, men BDSM og fetish kræver utrolig meget kommunikation, da mange slags følelser bliver sat i spil.

Hvordan downloader jeg en kontrakt?:

Når du køber kontrakter og dokumenter, vil de være at finde på din konto her: 'Log ind > Mine ordrer > Detaljer > Tryk på det produkt du vil downloade'.

Hvad sker der når I opdaterer kontrakterne til en nyere version?

Når du køber et dokument eller en kontrakt hos os, kan du til enhver tid logge dig ind og downloade den nyeste version - HELT GRATIS!

OPHAVSRET / COPYRIGHT ©

Det er strengt forbudt at videresende, videregive eller videresælge vores kontrakter. Dette vil blive politianmeldt uden varsel.
For at beskytte vores tekster/værker/kontrakter/skabeloner, har vi forseglet disse til evt. overtrædelser.
Læs mere om ophavsret her: https://ophavsret.com/