Hvorfor tænder vi?

Ja, hvorfor tænder vi egentligt?


Har du nogensinde undret dig over, hvorfor du lige præcis tænder på DET?! .... eller DET?!

Mange tror, at de fleste fetisher bliver grundlagt af specielle oplevelser i barndommen. Men det eneste der er virkelig FACTS er, at der ikke er forsket nok i det endnu.

Der er mange teorier om, hvorfor - og hvordan de seksuelle fetisher opstår. Nogle ser en meget direkte linje mellem fødsel og oplevelser, vi enten har haft siden barndommen og de seksuelle præferencer, vi har som voksne.

Nogle mener, at seksualiteten - eller dele af den - for størstedelen er medfødt og vil udviklet sig med alderen på den mere ekstreme måde, uanset hvilken opvækst man har haft.

Om man har genetiske anlæg, der betyder, at man er vild med enten bondage eller fødder ved man altså ikke på nuværende tidspunkt. De fleste af os tænker nok, at vi ved, hvad vi kan lide - hvad vi tænder på - og hvilke ting, vi bestemt ikke har lyst til at prøve når det kommer til sex. Men med alderen udvider vi alle vores horisont m.h.t. at prøve forskellige ting indenfor det seksuelle, og hvad der måske engang var: "Det kommer jeg ALDRIG til at prøve" eller "Det kostume får du mig ALDRIG iført", bliver måske med tiden til: "Det kan vi da godt prøve" eller "Det lyder utrolig spændende".

Kærlighed, tillid, tryghed og kemi kan ændre manges holdning til, hvad kan har lyst til at prøve indenfor det seksuelle. Hvad mange aldrig har gjort før, bliver prøvet med en fast partner.