Lange Lårhøje Stilet Støvler

Wauv..!!


De lårlange støvler er kommet for at blive !!

Lårhøje stilet hæle giver dig en flot holdning og gør dine ben lange og flotte.

Er du en af de personer der ikke er bange for, at gøre lidt ekstra ud af dig, selv når du skal overraske din partner? Så ved du også godt, at du til enhver tid kan overraske - og få smilet frem på din partner ved, at iføre dig meget lange lårlange støvler.

Det er ikke så mærkeligt, at overknee støvler er så populære og er her for at blive. Med lårlange lak støvler kan selv en politiker holde hvad han lover, når han siger, at du får den fulde opmærksomhed både når du er hjemme, men også når du går i byen. Behøves der at nævne, at lårlange lak stiletter også virker utroligt godt i et soveværelse?

Der findes utrolig mange forskellige slags overknee lak- og læder støvler på nettet, men hvis man ønsker at de skal sidde tæt og stramt, skal man vælge de lange støvler med stretch - og det kan man finde her på bl.a. Fetish.dk - hvor vi også sælge mange andre frække støvler.

For nogle kvinder og mænd er det er en fetish at have langskaftet støvler på, og endda vise sig frem for offentligheden. Der er selvfølgelig en del der stadig kun tager lårlange støvler på derhjemme - eller når de skal til en fræk fetish fest. Men det bliver faktisk mere og mere 'normalt', at have de meget lange støvler på - enten i lak, læder eller latex.

Dette fortæller os også, at en ny tid er kommet, hvor man tør lidt mere, vil lidt mere, er lidt mere ligeglad og ikke bekymrer sig om hvad andre siger og tænker.

Lange Frække Lårhøje Stilet Støvler med Stilethæl