Nationalitet Sex Begreber

Nationalitet Sex !!

..De forskellige lande har en betydning !!

 • Amerikansk (USA/US/Amerika)

Når kvinden sidder oven på manden og rider ham med ansigtet mod hans, mens han sidder på en sofa, i en stol, i sengen eller i en bil. Kvinden har kontrollen i denne position og det er hende der oftest bestemmer tempoet og hvilke bevægeler hun vil bruge, for at opnå den bedste stimulering. Amerikans kan også være en 'quickie' lige inden I skal ud af døren. En 'quickie' foregår dog hyppigst hvor manden tager kvinden bagfra når tiden ikke er til mere.

 • Dansk (DA/DK/Danmark)

Den gode gamle missionærstilling. Hvor manden og kvinden kan se hinanden i øjnene, kysse inderligt  og se hinandens ansigtsudtryk. Her er det oftest manden der bestemmer tempoet og bevægelserne, men øjenkontakt kan sige mere end 1000 ord.

 • Engelsk (GB/England)

Når man godt kan lide, at kigge på andre have sex. Også kaldet 'Voyour. Denne akt blive flittigt brugt i bl.a. sexklubber, swingerklubber og fetish-fester. Der er dog mange der bare stopper op og kigger fordi de er nysgerrige, men en del af dem tænder også utroligt meget på 'live sex'. En anden betydning af Engelsk kan også være, at have utilfredsstillende sex.

 • Esperanto (Ikke et land, men et kunstsprog fra Holland)

Når manden kører sin pik frem og tilbage mellem kvindens fødder. Nydelsen på kvinden findes mest i, at hun lidt på afstand kan observere mandens ansigtsudtryk, imens mandens nydelse er stimulation imellem kvindens fødder/tæer. Denne akt bruges oftest af fod-fetichister.

 • Fransk (FR/Frankrig)

Oralsex (kaldet bl.a. et 'blowjob' på manden) både på kvinden og manden. Der findes mange variationer af oralsex. Hænderne kan også tages i brug for bedre stimulering til både manden og kvinden. Det er som regel en god opvarming før selve sexakten er i gang. Tungen kan bruges flittigt på klitoris og skamlæber på kvinden, mens hele pikken (skaftet og hovedet) er til rådighed på manden.

 • Græsk (GR/Grækenland)

Analsex bruges mest i forbindelse med, at manden tager kvinden (eller en mand) i det i bagerste hul, men det kan også sagtens bare være med en finger, tunge eller et stykke sexlegetøj. Analsex skal gøres forsigtigt - og i små ryk til at starte med, så ringmusklen kan vænne sig til udvidelsen. Glidecreme eller olie er helt sikkert at anbefale i denne sexakt, så man kaber nydelse og ikke skade.

 • Hawaiiansk (US/Hawaii)

Når manden tager en ananas skive rundt om pikken og enten onanere eller tager en kvinde med den på. Der er ingen regler for, hvordan kvinden skal tages. Så om det er missionær stillingen, doggy style eller en anden stilling er underordnet.

 • Italensk (IT/Italien)

Samme som Norsk. Når manden kører sin pik frem og tilbage i kvindens armhule. Hun sidder som regel ned og han står over for hende. Denne position bruges når manden skiftevis vil køre sin pik fra den ene armhule, tværs over brysterne til den anden armhule. Nok mest for at vise sin store stive pik for hende.

 • Japansk (JP/Japan)

Når en af partnerne er bundet. Japansk bondage er faktisk en hel kunst at kunne, men mindre kan selvfølgelig også gøre det. Man kan binde håndled og ankler sammen, eller binde arme fast til f.eks. et møbel. Selv om der her er tale om bondage, kan man sagtens dyrke helt alm. ’vaniljesex’ . S/M-delen består mest i, at bygge en spænding og pirring op af sin partner ved at gøre ham eller hende magtesløs.

 • Norsk (No/Norge)

Samme som Italiensk. Når manden kører sin pik frem og tilbage i kvindens armhule. Hun sidder som regel ned og han står over for hende. Denne position bruges når manden skiftevis vil køre sin pik fra den ene armhule, tværs over brysterne til den anden armhule. Nok mest for at vise sin store stive pik for hende.

 • Russisk (RU/Rusland/Andalusien)

Stimulering af pikken imellem kvindens (eller en anden mands) lår. Denne position bruges når manden står face'to'face med sin partner eller lige bagved. Den bedste stimulation er, når en ens partner har et specifikt stykke tøj på, såsom lak, læder, latex, nylon, spandex eller lign. alt efter mandens nydelse og trang. Ellers er glidecreme og olie vejen frem her.

 • Spansk (ES/Spanien)

Når manden onanerer mellem kvindens bryster. Denne akt er mest for mandens nydelse. Det er varmt og blødt for ham. Med olie kan man gøre det hele mere glidende for begge parter. Hendes nydelse består mest af, at se hans ansigtudtryk. Hvis kvinden er en underdanig person, kan nydelsen også være, at hun føler sig brugt når han har sprøjtet ud over hende.

 • Svensk (SE/Sverige)

Onani med hånden. Det kan både være af ham selv, eller af kvinden. Manden kan kigge på kvindens ansigtudtryk, mens han selv kører den af foran hende, eller hun kan se nydelsen i hans ansigt, mens hun giver et handjob. Bruger man olie i denne akt, kaldes det for 'oliesvensk'. Olien gør tit, at nydelsen bliver større, da der ikke er noget der kommer til at nive ved hård onani.

 • Schweizisk (CH/Schweiz)

Hvor manden får massage af to kvinder, mens den ene onanerer på sig selv og den anden giver ham et blowjob. Dette giver ham både nydelse fysisk og visuelt. Bruges oftest som et forspil lige før en trekant.

 • Tysk (DE/Tyskland)

Når S/M og dominans indgår under sexakten. Bruges af de fleste i en større eller mindre grad. Det kan evt. være, at binde sin partner under sex, smække blidt eller hårdt på ballerne, mens hun bliver taget bagfra eller kommandoer, hvor han eller hun bliver "tvunget" til at gøre en handling. Mange forkortelser hører bl.a. ind under den tyske sexform, såsom BDSM, D/s, CBT m.fl. Kig under Bondage BDSM Begreber for mere info.