Sex Ønskeseddel - Til Din Kæreste Eller Sexpartner - Fetish.dk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sex Ønskeseddel - Til Din Kæreste Eller Sexpartner

Sex Ønskeseddel - Til Din Kæreste Eller Sexpartner
Sprog i dokument: Dansk
Version: V1.5 (Dato: 23-01-2022)
Beregnet til: Kærestepar/Parforhold/Sexpartner
Køn: Alle (M/K, K/M, K/K, M/M)
Alders gruppe: 18+
Antal sider total: 10
Download format: A4 PDF-fil
Kan redigeres: Ja

kr. 15,20
Hurtig levering!
check DK 1-3 dage / EU 2-14 dage / USA 4-18 dage
 

15 års erfaring

 

Hurtig levering

 

Returret iflg betingelser

Beskrivelse

Du har allerede en fast kæreste eller måske en fræk sexpartner som du godt kunne tænke dig nogle flere frække oplevelser med.

I har sikkert prøvet en del af de frække ting sammen, men tør du spørge ham eller hende om at gå skridtet videre?

Print denne sex ønskeseddel ud og sæt dine krydser, så din kæreste eller sexpartner kan få en forståelse af, hvad du egentlig ønsker der skal ske af frække ting og oplevelser.

Ud over hvilket sexlegetøj du godt kunne tænke dig at have med i sengen, er der utallige andre muligheder at give ham eller hende, såsom beklædnings genstande, rollespil, binderier, sex stillinger, niv/riv, smerte, opførsel og endda nogle ting der går over grænsen.

Her er endda tænkt på mange andre ting som bondage, fetish og mange forskellige accessoires m.m. som kan være ”nyttige” i sengen eller at have med i swinger klubben.

Men det er helt op til dig hvor du sætter dine krydser. Vi alle har jo grænser - men kender din kæreste eller sexpartner dem? Din kæreste eller partner får herved en mulighed for at opfylde nogle af dine frække fantasier ved at gennemgå sex ønskesedlen - hvis han eller hun tør.

Dette er en absolut fræk og fantastisk ønskeseddel indenfor sex genren, at give til manden eller kvinden der har alt - men ikke har fantasi om hvad der skal ske af frække ting - både i - og udenfor sengen.

Udover at kunne krydse forskellige sex fantasier af på sex ønskesedlen, er der også mulighed for at krydse af, om det skal være dig der gør ting ved din partner eller din partner der skal gøre ting ved dig.

Eller.. I kan printe en sex ønskeliste ud hver – krydse de emner af der lyder interessante – og sammenligne listerne når I er færdige.

Det kunne jo være at I ville blive overrasket over hvad I hver især godt kunne tænke jer at prøve - selv om I ikke har turde sige det til hinanden.

Få svar på dine spørgsmål her:

Hvordan downloader jeg dokumenter?:
Når Sex Ønskeseddel - Til Din Kæreste Eller Sexpartner er købt, vil den være at finde på din konto her: 'Log ind > Mine ordrer > Detaljer > Tryk på det produkt du vil downloade'.
Du modtager også en e-mail med et direkte link til dit produkt (PDF-fil).

Jeg har købt et dokument fra jer, men jeg kan ikke finde det / downloade det:
I nogle tilfælde vil dokumentet være i din SPAM-mappe, da mange spamfiltrer filtrere e-mails med vedhæftet filer fra.
På nogle mobil telefoners browsere, kan du ikke trykke på produktet på din konto. Men heldigvis virker det altid på en computer. 
Kan du ikke finde dokumentet på nogle af ovenstående løsninger, skriv da til os og vi sender dokumentet til din e-mail hurtigst muligt.

Hvorfor SKAL jeg oprette mig som kunde?
Efter lovgivningens gældende regler, skal vi kunne dokumentere med en faktura, at der er foretaget et køb online. Udover dette, skal vi sende dig log-in oplysninger, så du til enhver tid kan downloade det - eller de produkter du har købt.

Hvad sker der når I opdaterer dokumenter til nyere version?
Når du køber et dokument eller en kontrakt hos os, kan du til enhver tid logge dig ind og downloade den nyeste version - HELT GRATIS!

Hvor lang tid tager det at skrive sine sex ønsker? Og evt. sammenligne dem med sin kæreste's ønsker?
Det tager alt imellem 30 min og 2 timer. Sæt jer ned og nyd evt. et glas vin og lad spændingen begynde.

Er sex ønskerne mærkelige? Og hvor frække er de?
Du vælger selv dine sex ønsker. Vi har bare hjulpet dig lidt på vej med alternative ønsker - som du jo altid kan svare "nej tak!" eller "ja tak! til. Husk at vores dokumenter og kontrakter ene og alene er udarbejdet til underholdnings formål.

Hvad Har Modellen På Billedet?

SK-SOTDKES

Værd At Vide Inden Du Bestiller

Ved valg af låsbar spænder, bedes du vælge 'nej' til snøreringe, da disse udgår.

'Natur Gummi' har et råt og mat look.
'Blankt Gummi' har et skinnende look - helt uden brug af latexspray eller anden shine.

1 inch = 2,54 cm. (1 cm = 0.39 inchs)

Hvorfor En Kontrakt Med Din Partner?

Få din BDSM partner eller submissive slave til at underskrive en BDSM kontrakt eller en slavekontrakt om, at han/hun er disciplineret og hengiver sig til total underkastelse for dig. Er du ikke til bondage, fetish og slaveforhold, har vi også en kærestekontrakt hvor I kan forhandle klare regler og aftaler når det gælder flirts, byture og opgaver i hus eller lejlighed. Er du single - og har en sexpartner, kan I også underskrive en sexkontrakt for, hvem der skal komme hjem til hvem, når lysten melder sig - og hvem af jer der måske skal bindes til radiatoren. Det nye sort er at leve i et åbent forhold. Har I helt klare regler for det? Ellers har vi udarbejdet en kontrakt til åbent forhold, så I lige præcis ved hvad I må og kan gøre, så der ikke bliver konflikter og jalousi imellem jer.

Forsendelse & Retur

Forsendelse

Når du har bestilt og betalt for din ordre, afsender vi den med det samme, hvis varen er på lager.
Er det et produkt der skal produceres af Fetish.dk, går vi straks i gang - og afsender så snart vi har lavet den.

Returnering

Du har altid 14 dages returret hos Fetish.dk
Er det et produkt der er produceret af Fetish.dk efter dine egne ønsker om bredde, tykkelse, længde eller lukke metode, er der desværre ingen returret, da vi ikke kan sælge varer der er lavet specielt efter dine egne ønsker.
Produkter til download - herunder kontrakter/dokumenter - er der ingen returret på, da du modtager disse med det samme - ved download.

Vores Kunder Siger

  • "En SUPER fræk butik jeg sent vil glemme." - Jeanette
  • "Det er genialt med latex manchetter. De er næsten lige så solide som alm. læder manchetter. Og så passer de til min latex catsuit." - Mads
  • "Toppen af poppen. Flotte produkter og stort udvalg." - Jane
  • "Virkelig god service." - Josefine
  • "Absolut bedste fetish gear jeg ejer." - Neku
  • "God rådgivning og kvalitets produkter (bondage sæt og bukser). Hurtig fejlfri levering." - Britt
  • "Fantastisk service." - Hobie